Wie is Sogeha ?

….het belangrijkste: een groep enthousiaste vrijwilligers en in detail…
Leiding, keuken of materiaal

Om de kampen in goede banen te leiden is gemotiveerde leiding met een warm hart voor onze kinderen uiteraard onmisbaar. Diploma of opleiding zijn van geen belang, inzet en creativiteit des te meer. Per leeftijdsgroep (jongens/meisjes) een 2 à 3 tal leiding zorgt dan ook voor een onvergetelijk kamp met als motto “het kind op de eerste plaats”.

Daarnaast hebben we een sterke keukenploeg nodig om 3 maal daags een 100-tal hongerige mondjes te stillen. Een ideale voldoening en sfeer om het kamp mee te maken en tegelijk je kooktalenten te gebruiken !

Last but not least, materiaal en logistiek, spelen en activiteiten zijn er genoeg, decors en voorbereidingen moeten dus getroffen worden. Dit om elke minuut van het kamp een vakantiegevoel te creëren !

Vrijwilligers en sympathisanten

Activiteiten buiten de kampen zijn al bijna even essentieel, zonder activiteiten zouden er tenslotte geen kampen kunnen georganiseerd worden. Dus hoe meer vrijwilligers hoe leuker en vlotter de activiteiten gaan. Er moet uiteraard wel gewerkt worden maar de activiteiten waarbij ontspannen kan worden zijn ook deel van onze visie !

De kern

Een deel van de vrijwilligers komt geregeld samen om in grote lijnen Sogeha te sturen, ook dit is nodig. Heb je een vraag, suggestie of bedenking ? Aarzel niet om iemand hierover te contacteren:

Nicole Van de Putte,

info@sogeha.com , olvc.internaat@telenet.be , 0473/625404

Freya De Witte,

info@sogeha.com ,freya.sogeha@gmail.com , 0478/522289

Eric De Witte, info@sogeha.com

Daisy Claeys, info@sogeha.com

Jolijn Geerts, info@sogeha.com

Dieter de Vleeshouwer, info@sogeha.com

Kenneth Smets, info@sogeha.com

Gwen Van der Put, info@sogeha.com

Stijn Lefebvre, info@sogeha.com

Kevin Franckaert, info@sogeha.com

Sandra De Witte, info@sogeha.com