In memoriam Robert Verniers, vrijwilliger bij VZW Sogeha

Op woensdag 15 augustus overleed Robert Verniers op 61-jarige leeftijd. Niet geheel onverwacht, maar toch veel te vroeg moeten we afscheid nemen van Robert. Nadat we in oktober het bericht kregen dat bij Robert de ziekte ALS was vastgesteld, beseften we dat dit moment zou komen.

In alle eerlijkheid mogen we zeggen dat Robert  heeft genoten van alles wat hij het afgelopen jaar  nog gedaan heeft:  uitstapjes, een reisje met familie en vrienden, het sorteren van de boeken in Zaffelare, het contact met de leiding op de afgelopen kampen…

Ook familie, vrienden en kennissen die het afgelopen jaar nog contact hadden met Robert, hebben  genoten van deze momenten. Herinneringen die men nooit zal vergeten.

Velen van jullie kennen Robert als ‘de boekenman’ in het boekenkraam op onze jaarlijkse rommelmarkt. Een kraam die hij met hart en ziel samen met zijn vrouw Lieve uitbaatte. Het sorteren van al deze boeken deed Robert tijdens het jaar in Zaffelare. Hij zorgde er dan ook voor dat de boeken die er niet thuishoorden, niet werden meegesleurd naar de Dampoort.

De ouderen onder ons kennen Robert natuurlijk ook van op onze kampen waar hij als geen ander te vinden was om een grapje uit te halen.

 

Rust zacht Robert. Wij, mensen van VZW Sogeha, vergeten je niet!

In grote dankbaarheid, omdat wij hem mochten kennen of omdat wij zijn werk in VZW Sogeha willen verder zetten, willen wij met velen, jong en oud, afscheid nemen van Robert  op Donderdag 23 augustus 2018 om 10.30 uur, in de St. Bernadettekerk, St. Bernadettestraat te Gent.

 

Hou er rekening mee om zeker op tijd te komen, wij zullen er vanaf 9.50 uur staan om aan iedereen van onze VZW een dasje aan te reiken. Vanaf 10 uur is er gelegenheid tot begroeting in de weekkapel.

overlijden Robert Verniers

overlijden Robert bericht Sogeha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *